multibloem

roosjes mint

gebak klein

gebak groot

poppetjes

engel

border hert bl

donker blauw stip

meisje parijs

eenhoorn grijs

vogeltjes grij

vogels jeans

hertjes paars

rand schaatser

Julia M

Julia is een basisjurk met een overslag,  is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes en is aan de onderkant iets gerend. Je kan hem krijgen in leuke effen stoffen met een contrasterend randje eraan of in een leuke combinatie van stoffen en kleuren. De jurk word zowel aan de mouwen als aan de onderkant afgewerkt met een mooi randje. Ook word de jurk nog leuk versierd met linten en een roosje. Voor stoffen waaronder staat border die kunnen alleen voor de hele jurk.

Julia D

Julia is een basisjurk voorzien van een overslag met een aangesloten lijfje, een iets gerende rok en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Door te combineren met verschillende kleuren en stoffen krijg je elke keer weer een ander uitstraling. In de taille word de jurk ook nog eens afgewerkt met mooi linten en een roosje. De jurk heeft lange mouwen welke net als de onderkant afgewerkt worden met mooi band.

Madelief D

Madelief heeft een aansluitend bovenlijf en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Het rok gedeelte is van voren korter en van achter langer. Aan de jurk is een roes gestikt van 20 centimeter. De jurk word aan de mouwen en onderkant afgewerkt met een mooie bies. De jurk krijgt in de taille linten en een roosje.

Lief D

Lief heeft een aangesloten bovenlijf en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Aan het bovenlijf is een gerende rok gestikt met daaraan een roes van 20 centimeter. Zowel de mouwen als de roes worden afgewerkt met mooi band. Aan de taille komen mooie lange linten met een roosje.

Bloem D

Bloem heeft net als Anne een aansluitend bovenlijfje en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Bloem heeft een A lijn rok en kan je ook heel goed als tuniek dragen.  In de taille worden geheel op eigen wijze mooie linten gestikt en afgewerkt met een roosje. De mouwen en onderkant van de rok worden afgewerkt met mooi band.

Anne D

Anne is een basisjurk met een aangesloten lijfje, een iets gerende rok en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Door te combineren met verschillende kleuren en stoffen krijg je elke keer weer een ander uitstraling. In de taille word de jurk ook nog eens afgewerkt met mooi linten en een roosje. De jurk heeft lange mouwen welke net als de onderkant afgewerkt worden met mooi band.