Julia M

Julia is een basisjurk met een overslag,  is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes en is aan de onderkant iets gerend. Je kan hem krijgen in leuke effen stoffen met een contrasterend randje eraan of in een leuke combinatie van stoffen en kleuren. De jurk word zowel aan de mouwen als aan de onderkant afgewerkt met een mooi randje. Ook word de jurk nog leuk versierd met linten en een roosje. Voor stoffen waaronder staat border die kunnen alleen voor de hele jurk.

Julia D

Julia is een basisjurk voorzien van een overslag met een aangesloten lijfje, een iets gerende rok en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Door te combineren met verschillende kleuren en stoffen krijg je elke keer weer een ander uitstraling. In de taille word de jurk ook nog eens afgewerkt met mooi linten en een roosje. De jurk heeft lange mouwen welke net als de onderkant afgewerkt worden met mooi band.

Madelief D

Madelief heeft een aansluitend bovenlijf en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Het rok gedeelte is van voren korter en van achter langer. Aan de jurk is een roes gestikt van 20 centimeter. De jurk word aan de mouwen en onderkant afgewerkt met een mooie bies. De jurk krijgt in de taille linten en een roosje.

Lief D

Lief heeft een aangesloten bovenlijf en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Aan het bovenlijf is een gerende rok gestikt met daaraan een roes van 20 centimeter. Zowel de mouwen als de roes worden afgewerkt met mooi band. Aan de taille komen mooie lange linten met een roosje.

Bloem D

Bloem heeft net als Anne een aansluitend bovenlijfje en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Bloem heeft een A lijn rok en kan je ook heel goed als tuniek dragen.  In de taille worden geheel op eigen wijze mooie linten gestikt en afgewerkt met een roosje. De mouwen en onderkant van de rok worden afgewerkt met mooi band.

Anne D

Anne is een basisjurk met een aangesloten lijfje, een iets gerende rok en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Door te combineren met verschillende kleuren en stoffen krijg je elke keer weer een ander uitstraling. In de taille word de jurk ook nog eens afgewerkt met mooi linten en een roosje. De jurk heeft lange mouwen welke net als de onderkant afgewerkt worden met mooi band.

Lisa D

Lisa is een lange rok met een Gipsy achtig uiterlijk. Leuk met stoere laarzen of in de zomer met slippertjes. Lisa loopt iets uit en heeft aan de onderkant een roes van 25 centimeter. De rok word afgewerkt met mooi band en leuke linten en een roosje aan de tailleband.

Nina D

Nina is een rok die aan de voorkant korter is dan aan de achterkant. De rok loopt iets uit en er is een roes aan gestikt van 20 cm. De rok is aan de onderkant afgewerkt met mooi band. Aan de tailleband worden leuke linten gestikt met een roosje.

Roos D

Roos is een iets uitlopende rok met een roes van 20 centimeter onderaan. Door met verschillende stoffen en kleuren te werken krijgt iedere rok een andere uitstraling. De rok word onderaan afgewerkt met een mooie bies. Verder komt er aan de tailleband linten met een roosje.

Fleur D

Fleur valt iets gerend en word aan de onderkant afgewerkt met mooi kant en band. Tevens komen er mooi linten en een roosje aan op de tailleband. Zo krijgt elk rokje een eigen uiterlijk. Combineert u met borg geldt een toeslag van € 10,00.

Tuniek Plien M

Plien is een A-lijn tuniek en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Aan de onderkant is een roes gestikt van 10 centimeter. De mouwen en de onderkant van de roes worden afgewerkt met een mooi bies. Aan 1 kant van de tuniek zit een ophaaltje met een strik en het halsje krijgt een roosje.

Schort Floor M

Floor is een schortje welke vanaf de middel aan de achterkant open valt. Aan de achterkant zitten drie strikjes vanaf de hals tot de middel waar je hem mee kan sluiten. Draag er een t-shirt of leuke basisjurk onder met legging of skinny jeans dan heb je echt iets apparts. De hals en de armsgaten worden afgezet met een leuke bies. Combineert u met borg geldt een toeslag van € 10,00.

Dirkje M

Dirkje heeft een aangesloten bovenlijf en is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes. Aan het bovenlijf is een A-lijn rok gestikt met daaraan een roes van 10 centimeter. Ook bij deze jurk kunnen weer leuke combinaties gemaakt worden van stoffen en kleuren. De onderkant word afgewerkt met een leuk bandje en de jurk krijgt mooi linten en een roosje en bijpassende kleuren. Border stoffen zijn niet geschikt voor dit model.

Anne M

Anne is een basisjurk,  is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes en is aan de onderkant iets gerend. Je kan hem krijgen in leuke effen stoffen met een contrasterend randje eraan of in een leuke combinatie van stoffen en kleuren. De jurk word zowel aan de mouwen als aan de onderkant afgewerkt met een mooi randje. Ook word de jurk nog leuk versierd met linten en een roosje. Als u voor een border stof kiest is dit voor de hele jurk.

Sjaal D 225 cm

De sjaal is 225 cm lang en 20 cm breed. De sjaal is dubbel van stof en kan leuk gecombineerd worden bij een jurk of rok van Frolijk. De uiteinde van de sjaal word afgewerkt met een leuke bies. Aan 1 uiteinde zit een grote strik gemaakt van verschillende linten. Deze is vast gestikt aan de sjaal. Combineert u met borg geldt een toeslag van € 10,00.

Sjaal M 150 cm

Deze sjaal kan in alle soorten stof  worden gemaakt. De sjaal is dubbel van stof en word aan de uiteinden afgewerkt met een leuke bies. De sjaal kan leuk gecombineerd worden bij een jurk of rok van Frolijk.  Aan 1 kant van de sjaal word er een strik gemaakt van verschillende linten. Deze is vast gestikt aan de sjaal. De sjaal is 150 cm lang bij 15 cm breed. Combineert u met borg geldt een toeslag van € 10,00.

Roos M

Roos is een uitlopende rok met een roes onderaan van 10 centimeter. De roes word afgewerkt met een mooie bies. Verder krijgt de rok linten aan de tailleband met en roosje of een ophaal onderaan met linten. Border stof kunt u niet kiezen voor dit item.

Fleur M

Fleur is een iets uitlopend model door de verschillende combinaties van stof word het elke keer weer een ander rokje. Aan de onderkant zit altijd een mooie bies en de rok word afgewerkt met leuke linten aan de tailleband met roosje of een strik aan onderkant van de rok. Border stof kunt u niet kiezen voor dit item.