Betalen & Levering / Service & Retour

Frolijk hanteert de volgende voorwaarden:

Levering:
Frolijk streeft naar een goede en snelle levering van de bestelde artikelen. Bestel je een artikel ‘uit voorraad’ dan word deze binnen 3 werkdagen verstuurd. Heb je zelf een artikel samengesteld dan bedraagt de levertijd 2 weken. Mocht er vertraging optreden vanwege drukte, zullen we je via e-mail op de hoogte brengen. Ook kan het gebeuren dat de door jouw bestelde stof niet meer voldoende op voorraad is, ook dan word je per mail op de hoogte gebracht. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing. Lukt dit echter niet dan krijgt je je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen weer teruggestort op je rekening.

Betaling:
Bij Frolijk betaal je veilig online met iDeal.

Verzending:
Een bestelling wordt uitsluitend verzonden na ontvangst van de betaling. Alle pakketjes worden verstuurd via TNT Post. Bestellingen worden als pakketpost  verstuurd zodat ze altijd te traceren zijn. In Nederland bedragen de kosten hiervoor 6,75 euro. Bij bestellingen boven de €100,- berekenen wij u geen verzendkosten.

Aansprakelijkheid:
Frolijk is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is.

Ruilen:
Als je niet tevreden bent over een ontvangen artikel kun je het binnen een week na ontvangst terugsturen. Het artikel kan (mits in oorspronkelijke staat, ongedragen en ongewassen) worden omgeruild voor een ander artikel of geld terug. Retourneren dient vooraf aangekondigd te worden via de mail. Te retourneren artikelen dienen goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor eigen rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel kan Frolijk het alternatieve artikel versturen.

Wijzigingsrecht:
Frolijk behoudt zich het recht om tussentijds de algemene voorwaarden en de inhoud van de website aan te passen.

Wasvoorschrift:
Alle producten van Frolijk worden gemaakt van hoogwaardige stoffen. Alles kan in de wasmachine gewassen worden. De eerste keer is aan te raden om het artikel binnenstebuiten koud te wassen. Daarna altijd op 30 graden fijne was in de wasmachine en niet te veel wasmiddel. Niet chemische reinigen. Aan de binnenkant strijken van de stof. Pas op met de lintjes, roosjes en sommige kantsoorten deze kunnen niet tegen de strijkbout.